top of page

Lyxa till det för prinsessan

Uppdaterat: 3 mars 2021

När jag frågade min kropp vad jag behövde i morse så berättade den att det var minus på livsglädje-kontot.


Så idag har jag i mitt eget sällskap spelat glada låtar vid vattnet, dansat, mediterat, tittat på folk, ätit gott, vilat, tagit en öl i solen på balkongen och varit kreativ. Att pyssla med saker från naturen ger mig en väldigt härlig känsla i kroppen, oavsett vad det blir av det.


En bra övning som jag fick ifrån min coach från Human awareness är att fråga mig själv om jag har givit alla mina tre kvinnor lika mycket uppmärksamhet. Pigan (när jag får viktiga saker gjorda), prästinnan (när jag lever ut hela min potential) och prinsessan (när jag känner mig omhändertagen). Idag behövde jag lyxa till det för prinsessan lite.


Hoppas att du tar hand om din inre prinsessa! Skulle du med familj eller vänner vilja ha en ledd kreativ afton så hör av dig.8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Inlägg: Blog2_Post
bottom of page