top of page

Intuitivt rörelsepass

Uppdaterat: 3 mars 2021

Jag sätter på musik som ger mig bra energi och lyssnar sen in vilka rörelser som min kropp lockar fram. Kul om du vill använda dig av passet och/eller ”bara” blir inspirerad att känna efter hur just din kropp längtar efter att röra på sig.


Passet är ca 15 min och innehåller relativt lätta rörelser.


Med en bakgrund som massör och grupptränings-ledare samt intresserad av kroppslig energi vill jag få in detta i mina pass: - rörelser för bra blodcirkulation och styrka, framför allt för bålstabiliteten. - frigörande av negativ energi och påfyllning med positiv energi. - glädje och lekfullhet. - kommunikation med kroppen, intuitiva rörelser utifrån vad kroppen behöver.


Jag har kapat halva huvudet på mig själv ibland i filmen för att inspirera till en good enough inställning ;)


Ta hand om er!11 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


Inlägg: Blog2_Post
bottom of page