top of page

Intuitiva rörelser på gymmet

Om du tror dig behöva rensa din kropp från stagnerad energi. Om du känner dig stel, låg, trött, stressad.

Detta var de signaler min kropp intuitivt skickade mig idag, jag använder mig ofta av skakningar av olika slag. Känner in hur det känns skönt att röra mig och skiter i hur det ser ut eller om det följer någon viss träning/dans/lek. Det känns alltid bättre efteråt, tankar och känslor kan så ändras på några minuter.

Bara du kan känna vilka signaler som din kropp skickar dig, hur den behöver röra på sig just idag och just nu. Ibland behöver vi öva upp lyssnandet dock.


I höst ser jag fram emot att få leda seniorer till att höra sina kroppars signaler tydligare, hör av dig om du blir nyfiken.

Finns fler exempel under Personliga reflektioner.


Önskar dig och din kropp kärlek idag!


P.S. Älskar att jag har gym och bastu i min BRF. Tillsammans är framtiden! D.S.
10 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


Inlägg: Blog2_Post
bottom of page