top of page

Intuitiv friskvårdsbehandling!

Uppdaterat: 3 mars 2021

Idag fick jag prova att ge en behandlingsform, som jag har längtat efter att ge. Jag kallar det än så länge för intuitiv friskvårdsbehandling.


Jag ville möta mina klienter mer intuitivt utan att innan har bestämt vilket av mina verktyg, vilken av mina behandlingsformer, som vi skulle använda oss av. Att börja med att mötas och utifrån det mötet känna in vad klienten behöver just i den stunden.


Ofta vet vi inte exakt vad vi behöver förrän vi får kontakt med vårt inre och hittar lugnet. Det kan vara svårt att välja en typ av behandling innan vi har blivit sedda och förstådda. Jag vill att mina klienter ska kunna höra av sig och boka en tid med mig bara utifrån en längtan efter att möta sig själv och en vilja att ge sig själv mer välmående.


Välmående kan ju nås på många sätt och vi behöver stöttas till att hitta det sätt som känns rätt för just oss.

Kanske behöver vi börja med en avslappningsövning eller en ledd meditation, kanske behöver energin justeras med hjälp av rörelse, röstövning eller Reiki. Kanske behövs samtalstöd i form av coaching, någon visualiseringsövning eller målsättning. Kanske behövs charing, dvs att få berätta om sin situation utan att bli dömd, ifrågasatt eller avbruten. Kanske behövs tips på utvecklingsstrategier, kanske övningar för personlig utveckling och/eller spirituell utveckling.


Jag använder hela mig för att känna in hela klienten. Med hela mig menar jag att jag använder mig av mitt intellekt, min intuition, mina känslor, mina sinnen och min energi. Sen känner jag in hur vi bäst går vidare. Det ger en stor möjlighet att hela tiden kunna följa och använda mig av klientens resa under mötet.

Jag är så tacksam för att jag vågade gå utanför ramarna och prova mig fram kring detta. Jag känner mig ännu mer tacksam över hur väl det landade. Hur gott gjorde. Att få vara delaktig i ett läkande på detta sätt är ljuvligt för min själ.

Om det här känns rätt för dig och du känner dig dragen till mig, så hoppas jag att du hör av dig till mig. Så börjar vi där. För hjärtat med hjärtat.


Jag ser fram emot att mötas!


Kram från mig,

Heart of Hanna 🌅5 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


Inlägg: Blog2_Post
bottom of page