top of page

En kvinna på upptäcksfärd

Uppdaterat: 3 mars 2021

Min enorma dragningskraft mot den person som jag under alla lager av normer är och vill vara.

Om sötman av utveckling och mörkret av brist på utveckling. Om energi och hjärt-intelligens. Om hjärnans enorma förmåga till läkning. En rejäl nystart från botten.

Min sjukskrivning för utmattning var som för många andra en nådd botten. Ett nu får det vara nog. Ett nu eller aldrig. Jag lovade mig själv att mina resterande förhoppningsvis minst 40 år ska vara välmående. Nu ska jag följa glädjen och lämna duktiga flickan bakom mig. Jag ska fortsätta med att påminna mig själv om att jag kan må fantastiskt och att jag är värd det. Att ingen, och jag menar verkligen ingen, tjänar på att jag jobbar och lever olyckligt.

För att ta del av mer av mig och min historia nås jag på hanna_wikstrom@hotmail.com.8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Inlägg: Blog2_Post
bottom of page